zaterdag 1 februari 2014

Voor de eerste vijf...

Er wordt hier niet aan kinderkleding gewerkt in Nederland.  We genieten.  Een appartement met zicht op water, lekker eten, een wildwaterbaan en voorlopig kinderen die goed slapen!

Maar ik heb wel wat anders voor jullie.  Voor 5 snelle mensen, vrienden, bloggers die graag verrast worden met een verrassing van mijnentwege.

Op Facebook zette Riet van Leven met Liv een Pay-it-forward op haar status.  En ik deed mee.  Nu kunnen jullie ook meedoen.

De eerste vijf die op mijn FACEBOOK status reageren met 'Ik doe mee' krijgen dit jaar een verrassing toegestuurd... Iets van een boek, een ticket, een bezoek, iets inlandse of gemaakt, een ansichtkaart, absoluut een verrassing!

Er zullen geen waarschuwing komen vooraf en het zal gebeuren wanneer ik ervoor in de stemming ben en ik iets vind dat naar mijn mening bij jou zou passen en je gelukkig zou maken.
  Deze vijf mensen moeten hetzelfde aanbieden in hun FB status of via hun blog.  Gewoon kopiĆ«ren van deze tekst op je profiel, niet delen) zodat we een web van verbinding en vriendelijkheid vormen kunnen.

Laten we meer leuke en liefdevolle dingen doen voor elkaar in 2014, zonder enige reden elkaar te laten glimlachen en elkaar te laten zien dat we aan elkaar denken.13 opmerkingen:

  1. Ik zou wel graag ja zeggen hoor, Lindsy, want zo'n verrassing van jou in de bus, daar twijfel ik niet aan dat dat mijn dag goed zou maken, maar ik ben daar zelf dan weer zo slecht in. Ik weet dat ik dan liefst iets zelfgemaakts ga willen schenken en ik heb mij voorgenomen dit jaar wat meer voor mijn eigen gezinnetje te maken. Zelfs dat komt er maar niet van :s

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik deelde het op mijn facebook profiel en ga ook proberen 5 mensen een geschenkje te geven dit jaar. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook gepost op mijn facebook... en als ik nog op tijd ben doe ik ook nog graag mee ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helaas moet ik meedelen dat mijn PIF volzet is... Maar bovenstaande bloggers (zie ook mijn fb pagina) gaan op hun beurt ook een PIF doen, dus nog meer kans om deel te nemen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik lees graag jouw reactie!