woensdag 19 december 2012

HECTOR!

Mijn trouwgetuige en beste vriendin is 12/12/12 (jawel!) bevallen van een zoontje Hector! Ze is helemaal into Vintage en antiek. Ze vond het ook super dat ik iets zou stikken voor haar. Dat 'iets' is wat uit de hand gelopen, maar voor een BFF (om effe hip te wezen) mag dat ook! Een vintage 'betaalbaar' stofje zoeken is niet simpel.  Dit vond ik op het stoffenspectakel...  Aangezien mijn vriendin nog geen dekentje had voor Hector, heb ik haar een extra groot gemaakt (130 * 160).  De kaphanddoek van Wentiti vind ik zalig omdat die lekker groot is.  Dure merken hebben dikwijls zo een vierkant exemplaar met in de hoek de kap.  Veel te klein natuurlijk!

 Welkom lieve Hector!

Kaphanddoek: wentiti
Dekentje: zachte fleece van Gifi
Tutkoordje: bij de stikdoos
Slab:  bij haar (Engelstalig)
Kussentje: Dank je, Eva.  Het flocken heb ik aan de hand van het geboortekaartje gemaakt...(Had helaas geen bruine flockfolie en paspel, want dat zou veel mooier geweest zijn)
Pamperzakje: Mme ZsaZsa (heb ik in toile cirée gemaakt en niet in het stofje omdat ik dacht dat het dan steviger zou zijn)


9 opmerkingen:

 1. Amai seg, blij te horen dat ze ook het geluk gevonden heeft en dan nog het geluk hebben met zo'n vriendin! Wens haar proficiat en chique gedaan zenne!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pracht pakket zo bij elkaar, wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar kun je wel mee op bezoek komen met zo'n pakket! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, ik vind het super dat meedoet met de ♥Friendship♥ Swap,
  maar ik heb je mailtje nog niet ontvangen. Wil je dit nog eens sturen
  met je adresgegevens aub. Begin volgend jaar weet je met wie
  je mag swappen, Liefs Valerie ♥

  www.atelier-valerie@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dit stofje ook. Ik was daar meteen verliefd op. Ik heb het nog in twee andere kleurentinten ook. Je kan ze zien op mijn blogberichtje omtrent mijn stoffenkast. Je hebt prachtige kraamcadeautjes gemaakt, maar ik ben helemaal verliefd op het kussen. Een inspiratie voor mij, dankjewel.

  Lieve groetjes,

  CreativEls

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ja nog vergeten te zeggen. Het pamperzakje van madame Zsazsa had zeker ook gelukt in dit stofje hoor. Ik heb er al heel veel gemaakt, zie ook mijn blog. Ik verstevig mijn stofjes wel door er dikkere strijkvlieseline bij te gebruiken, zo kunnen veel stofjes daarvoor gebruikt worden.

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik lees graag jouw reactie!