dinsdag 18 december 2012

Een kort uitje naar Foire Allegaar

Met twee kleintjes in huis (1.5 j en 5 maanden) hunker ik altijd naar het weekend.  Zo kan ik even iets leuks doen en de kids bij 'papa' laten.  Nu was er een marktje van webshops in Kessel-lo: foire allegaarbambiblauw zou er ook zijn en ik ging mijne slag slaan.  Dat had ik toch wel verdiend na een week ziek te zijn SAMEN met mijn kids.  Eén positief punt is dat de zwangerschapskilo's er zo wel echt afvliegen.

Mijn buit:


4 opmerkingen:

 1. 1.5 en 5 maanden!!! Oh my God...die twee oudsten van mij verschillen 20 maanden en dat was al zo lastig...dus ja, jij mocht eigenlijk 3 x zoveel kopen daar bij die blauwe bambi ;-)))

  Katrien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We wonen inderdaad kort bij elkaar! :D
  Grappig.. :)
  Goedekope stofjes kan je ook vinden op de markt in Aarschot, die mevrouw doet vaak van haar katoen uitverkoop voor 5 euro de meter, ook superleuke stofjes. De normale prijs is 10 euro de meter, dus da is nu ook niet zo duur.
  Ook is er elke eerste (of was het laatste) vrijdag van de maand in Rotselaar op het industrie uitverkoop bij een of ander stoffabriekje, dat moet ik nog eens navragen tegoei en kom ik het wel vertellen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt? Op de markt? Waar staat dat madammeke dan? Over Rotselaar heb ik ook al gehoord. Mijn collega vond dat het typische kledijstoffen waren en geen 'toffe'. Maar ja, een effe goed stofke, is altijd welkom! Hou me idd maar op de hoogte!

   Verwijderen
  2. die mevrouw van de markt staat zo als ge van da plein waar de markt staat doorloopt naar de kringloopwinkel.. en het scholeke. niet de hoofdstraat ma da ander straatje :)

   Verwijderen

Ik lees graag jouw reactie!