maandag 5 februari 2018

Weggeefweek Dag 1: Graafontwerp en In Motion Boxes

It's my party and I am not going to cry!

Nee nee, ik weet het, het is een harde noot om te kraken maar die 40 zit eraan te komen.  In je leven heb je altijd opties.  Ofwel ongelukkig zijn, ofwel het beste ervan maken.  Ik kies voor het tweede. Ik dacht:  'Laten we er gewoon een groot feest van maken'.  En we beginnen al vandaag!!

Donderdag 8 februari zal het dus 40 jaar geleden zijn dat ik ben geboren.  Blijkbaar is het die dag in 1978 beginnen te sneeuwen.  Ik was geen makkelijke baby.  Ik weende constant. Mijn mama is al blij dat ik nog leef, denk ik, want ik haalde als kleuter graag halsbrekende toeren uit.

40 jaar worden zet je aan het denken.  Over alles.  Ook over mijn blog dacht ik na.  Ik heb een naaiblog, maar ik ben meer dan alleen iemand die naait.  Daarom besloot ik om mijn blog eentje up to date te maken.  Het Stannel vogeltje op het takje is verleden tijd.  Ik klopte aan bij Graafontwerp (een zeer creatieve collega van mij) en samen met Jasper kwam ik tot een nieuwe huisstijl.  Eenvoudig, tijdloos, rechttoe en rechtaan.  De naam 'Stannel' blijft omdat die kids nu eenmaal centraal staan in mijn leven, de onvoorwaardelijke liefde.  Het enige waar ik mijn leven voor wil geven.  Aangezien het naaien nog wel aanwezig zal zijn op mijn blog, wou ik een logo waar er nog een verwijzing naar was, maar eerder indirect.  Een streepjeslijn.  Het verwijst in de eerste plaats naar een gestikte lijn, maar ook een lijn doorheen mijn bestaan.  Ik wil jullie echtheid meegeven.  Mijn blog gaat over mij, niet over het beeld dat goed zou overkomen.  Ik heb voor de eerste keer openlijk gepraat over mijn borstverkleining.  De hoeveelheid reacties waren een bewijs voor mij dat er nood is aan openheid en echtheid. En dat heeft een aanzet geweest bij mensen om een stap te zetten!

Oude logo:


Nieuwe logo:

Graafontwerp kent zijn weg al wat in de naaiwereld.  Hij digitaliseerde de patronen in het boek van byevamaria.  Daarbuiten creëerde  hij ook het logo en de website van mijn man zijn zaak.  Hij levert mooi werk.  Ga zeker maar eens kijken!

www.graafontwerp.beDiegenen die mij volgen op Instagram weten dat ik veel in de fitness vertoef.  Mijn rug -en heupproblematiek spelen me hard parten en een goede begeleiding is absoluut noodzakelijk.  Ik merk dat er teveel in de fitness geïsoleerde spiergroepen getraind worden. Wat niet vreemd is, aangezien die fitnesstoestellen zo gemaakt zijn.  Ons lichaam werkt echter niet op die manier.  Als we op een stoel gaan zitten, werken niet alleen onze beenspieren, ook onze buikspieren, bilspieren,... .  Daarom train je best bewegingen met eigen lichaamsgewicht of de zwaartekracht. Wat ik wel gebruik, zijn hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld de fitball, de bosuball en een suspensietrainer.

Ik krijg als leerkracht Lichamelijk Opvoeding wel eens de vraag waar ik die spullen haal en of ik hen wat oefeningen kan geven.

Wel, In Motion Boxes is de ideale oplossing hiervoor.  Je schaft een gevulde doos aan met fitness artikelen.  Ja, ze passen in één doos, dus zijn ze ook makkelijk in huis op te bergen!Wat zit er allemaal in FITbox?

 • een fitball met een pompje (diameter: 75 cm)
 • een suspensietrainer
 • oefenmat
 • weerstandsbanden
 • springtrouw
 • gewichtjes
 • En hierbij een oefenschema om direct aan de slag te kunnen! Je krijgt in totaal meer dan 50 oefeningen met uitleg over een correcte uitvoering en een begeleiding naar het uitvoeren van het juiste aantal herhalingen.

De FiTbox kost 69 euro inclusief verzending

Meer info en bestellingen: inmotionboxes@outlook.com en via Alessandro (een toffe oud-leerling van mij)  en zijn vriendin Amélie van In Motion Boxes zijn allebei kinesisten.  Het is dus ook mogelijk om (mits een meerprijs natuurlijk) een aangepast trainingsprogramma te krijgen.  Ideaal voor iedereen maar vooral voor mensen regio Aarschot!

Ik mag van Alessandro van In Motion Boxes een fitball met pompje weggeven!

Deelnemen kan tot volgende week maandag, enkel binnen België.  Een paar dagen nadien ga ik alle winnaars van de weggeefweek bekendmaken!

Deelnemen via instagram en via Facebook geeft extra kansen!

Klik op onderstaande link om mee te doen en laat een reactie na.

a Rafflecopter giveaway

17 opmerkingen:

 1. Prachtig nieuw logo!
  Ik ben ondertussen ook terug aan het turnen geslagen samen met mijn kinderen dus zo'n bal zou hier wel van pas komen om nog wat meer oefeningen te doen thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welwel, weer veel gelijkenissen, ik heb ook net mijn blog een makeover gegeven (al word ik 39 en geen 40). Je nieuwe logo is heel geslaagd: strak en tijdloos, maar toch herken ik het vertrouwde dankzij de naam die mocht blijven. En de toffe inhoud natuurlijk. ;-)
  Ik doe niet mee met de giveaway, ik gun die bal aan iemand die 'm daadwerkelijk zou gebruiken (op m'n 38ste maak ik mezelf zo weinig mogelijk wijs).;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was al helemaal gewoon aan je nieuwe logo dat ik het oude al vergeten was. Zeer geslaagd. Ik hou er wel van, dat de blog over meer dan alleen naaien zal gaan. Proficiat met je verjaardag. 40 is the new sexy dus dat komt wel goed, die nieuwe voordeur

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je logo prachtig in al zijn eenvoud.
  Geniet van je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fan van je nieuwe logo!
  En een hele gelukkige verjaardag alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een grote ommezwaai met je logo, maar wel eentje that I like! Als je veertig wordt, mag je jezelf zéker verwennen. Ik doe graag mee voor de fitball, is echt iets wat ik kan gebruiken tijdens mijn zwangerschap nu. Tot vorige week deed ik ropeskipping en fitball en ik merk dat het zo'n deugd doet om daarna weer een werkdag aan mijn bureau vol te houden. Mijn staartbeen protesteert anders te veel van al dat zitten. Mocht ik thuis ook een fitball hebben, dan zou me dat zeker helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heel leuk nieuw logo. Die fitball zou van pas komen..... met drie kindjes komt er weinig tijd vrij voor sporten buitenshuis.... maar met de fitball kan het gewoon thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Knap logo ... en die 40, is relatief hoor. Over 4 jaar kan je nog eens zeggen ik krijg er een 4 bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi vind ik, zo een beetje een strakker logo ... om zelf ook helemaal strakker te worden :-) :-) (sorry even platte lach ;-) komt zo een speciale bal misschien wel van pas.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk , je nieuw logo! Ik ben blij dat je 'verder' gaat dan enkel het naaien op je blogje... Ik 'lees' je heel graag.
  X
  Heb meegedaan voor de fitball, misschien geeft me dat eindelijk de figuurlijke schop onder mijn kont ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ga zo dadelijk een kansje wagen voor de fitball voor mijn dochter want zij is de sportiefste uit ons gezin ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja ik doe mee! Al duurt t nog even voor ik zoiets weer kan gebruiken, zie mijn blog :(

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zeer geslaagd logo! En een gelukkige 40ste!
  Tof dat je echtheid durft te tonen!
  Ik begin nu ook opnieuw te sporten (na de baby) dus de prijs is zeker welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hieperdepiep :-) Oh leuk...met zo een bal weet ik mij wel raad. Ik doe nu crossfit, maar wat extra core-training zou wel meegenomen zijn, want daar kom ik toch nog wat te kort ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gelukkige verjaardag! Ik waag mijn kans voor die bal. Dan kan ik samen met mijn man een work-out doen (die een stuk sportiever is dan mij :)).

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het wordt hier hoog tijd uit de blokken te schieten en die spieren te versterken. Vol goede voornemens kocht ik al een fitness matje. Wie weet kan ik een fitball toevoegen aan mijn collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gezien ik niet meer in de fitness geraak is dit misschien een goed alternatief

  BeantwoordenVerwijderen

Ik lees graag jouw reactie!