donderdag 25 februari 2016

Velcro darts game

Het thema van de Kids Clothes Week februari 2016 is TOYS.  Daar hebben we hier genoeg van in huis.  Maar onlangs kocht ik me in de Zeeman een velcro darts game. Nostalgie want 32 jaar geleden hing er zo eentje bij mij thuis omhoog.  Altijd fun om met de kinderen  balletje mik te spelen en veiliger dan het echte darts spel.  We testten het spel op alle mogelijke manieren uit. Van kortbij, ver weg, hoog, laag,... Op een bepaald moment lag ik op de grond, bord op mijn buik en ze mochten op mijn buik mikken.  Hilarisch vonden ze dat, vooral wanneer de velcro balletjes hun doel misten.  Toen bedacht ik me dat zo een levend velcro darts game nog zo'n slecht idee niet was.

Ik kocht een tweede exemplaar en haalde de buitenste stof en de vulling er af, streek de rand om en naaide hem op het voorpand van een sweaterpatroon met een zigzagsteek.  Zo eenvoudig was dat. Je kan de roos zelfs strijken!

Dit wordt een typische zondagochtendtrui.  Eentje om over de pyjama aan te trekken zodat ze lekker warm en knus in hun nachtkledij kunnen blijven rondlopen en spelen.Misschien moet ik me zelf eens zo een exemplaar maken?Benieuwd waar ik de roos zal moeten opstikken volgens de echtgenoot?


14 opmerkingen:

 1. Oh zo geweldig!!!! Ik kan me het gegieber al helemaal voorstellen bij het dragen van die trui! Super idee! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe origineel! Pret verzekerd op zondagmorgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ook zo'n trui maken! Echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Deze verdient zeker de prijs van meest originele idee van 2016! 👍

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe bedenk je het toch! Ik hou van uw ingevingen :) helemaal geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat grappig :) en nu zien hoeveel mensen dit ook gaan maken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n cool idee!! Maar wel niet komen klagen als je het mikpunt bent :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geniaal! Zou het ook niet leuk zijn om dat op de rug te naaien, dan kan de 'schietschijf' weglopen en is het moeilijker om te scoren. Misschien iets voor in uw LO-lessen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik lees graag jouw reactie!