vrijdag 13 december 2013

JIM

Onze school zit boordevol creatieve mama's.  Wanneer Jim eindelijk besloot te komen piepen, ben ik direct in actie geschoten. 

Om zeker te zijn dat de creatieve mama's niet allemaal met hetzelfde cadeau kwamen aandraven op de babyborrel van Jim, polste ik wat onbeleefd naar de cadeauplannen van onder meer deze en deze madammen.  Oef, ze hadden andere gedachten.  Ik kon mijne gang gaan. 

Ik maakte een groot dekentje voor Jim.  Eentje dat zijn mama binnenkort op zijn bedje kan leggen (naast haar prachtig gehaakt exemplaar) en later in de zetel.  Ik baseerde me op de kleuren van het kaartje.  Een begeerd stofje, zo bleek op het stoffenspektakel in Mechelen.  Er werd bijna gevochten om de laatste meters.  Je vindt de stofjes gelukkig hier nog terug. Ik flockte zijn naam in het lettertype van het geboortekaartje en het bijhorende hartje stond op de achterkant van het kaartje (dat ik niet kan laten zien omwille van de privacy).
In dezelfde kleuren maar in een anders stofje maakte ik een slabbetje.  Onmisbaar, vind ik.  Ze vullen mijn wasmanden hier behoorlijk. De muzieknoot van de muzikale ouders werd overgenomen op flockfolie en opgestreken.


Als laatste kon mijn tutkoordje niet ontbreken.  De tutorial hiervoor vind je op mijn vorige blogpost.  Ik koos voor vosjes omdat ook hier turquoise en groen de hoofdkleuren zijn.


 
 
 
Welkom, Jim!8 opmerkingen:

 1. Lol, ik zag dat kaartje al ergens anders passeren! Mooi gedaan, zo'n dekentje is altijd handig en gewoon leuk om krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een klein wereldje blijkt dat te zijn! Maar ik vind jouw kadootje voor deze kleine jongen super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met ons Jimmeke zijn reflux komt jouw bavetje hier al heel hard van pas! Het mooie dekentje sparen we voor op zijn bedje, want nu slaapt hij nog in de wieg. Ik wou er zelf al onderkruipen, maar vond het dan toch maar te zielig om het dekentje van dat ventje in te pikken :o)

  Heel erg bedankt om zoveel tijd in zijn cadeautjes te steken, die zo mooi bij zijn kaartje passen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste,

  Weet je nog waar je het olifantenstofje kocht? Of van welk, zoek nl zoiets voor mijn doopsuiker. Die kleuren passen perfect voor wat ik in gedachten heb.

  Zeer mooi werk!

  Groetjes barbara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht bij bambiblauw. Ik heb nog een restlapje van het stofje liggen en het volgende staat er op: www.modafabrics.com pattern #39502... Veel succes.

   Verwijderen
  2. De stof heet Bungle Jungle maar het lijkt niet meer in de stoffenwinkels te liggen...

   Verwijderen

Ik lees graag jouw reactie!