maandag 27 mei 2013

Stikzilla en stikzella

Ons stikbitchclubje komt morgenavond nog eens samen.  We zijn al verhuisd naar onze eigen school en hebben daar (in het biologielokaal) een tafeltje met ons eigen stopcontact.  De groep is ook gegroeid en ook collega's van de lagere school doen met ons mee.  Een gezellige boel.

 
 

Af en toe horen we eens gevloek en gezucht, maar erger dan onze stikzilla kan het niet zijn.  Of ze graag stikt, weten we eigenlijk niet.  Haar eerste rokje in katoen was wel een succes en dochtertje Ella (Ik noem ze maar stikzella, zonder bijbedoelingen, omdat het past bij stikzilla) stond er voorbeeldig mee.

In de aanloop naar de eerste ontmoetingen kocht stikzilla veel stoffen online.  Ze kocht alles wat ze mooi vond.  De duurste stoffen eerst natuurlijk.  Toen het bleek dat ze ook tricot had gekocht en de stof wel tien keer onder de machine in de knoop had gezeten, ging ze de stof maar aan stikzella geven om er wat in te knippen. 

WAT?  Een stof van 20 euro/m?  Dat kon ik echt niet laten gebeuren.  Ik stelde voor om met de stof wel een rokje voor stikzella te maken.  Ik kreeg een rokje mee en knutselde dit in elkaar.  Hopelijk is stikzellake er blij mee!

8 opmerkingen:

 1. mooi rokje! Gelukkig kon je het mooie stofje redden!

  dat van dat biologielokaal ga ik onthouden, ik heb hier ook nog zo'n lokaal :) moest ons naaiclubje te groot worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n leuk stofje ! Stikzella'ke zal daar wel heel blij mee zijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zou inderdaad zonde zijn om daar in te knippen. Mooi rokje heb je er van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, grappig verhaal met mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig trad je op als redder in nood. Veel te mooi en te duur om zomaar te laten verknippen. Heel leuk rokje is dat geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben dol op vossen-stof en deze is ook prachtig!!
  Heb afgelopen zondag nog weer een lapje gekocht met bijpassend lint.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stikzella is er enorm blij mee. Ze heeft het vandaag al aan om naar school te gaan. Ze is heel fier op haar unieke rokje in het stofje dat ze zelf online gekozen heeft! Heel erg bedankt Stannel!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik lees graag jouw reactie!