woensdag 15 april 2020

Fibremood Editie 9 met in de hoofdrol 'Norma'

Dat ik graag de Fibremood patronen maak, is jullie al wel duidelijk.  Deze keer mocht ik het Norma patroon uittesten en dat is volledig mijn ding.  Een blouse patroon dat niet te stijf is met een lagere V-uitsnijding, een breder knopenpat voor iets bredere knopen, een gerimpelde mouw aan de schouder en pofmouwen.



Dit patroon vraagt een stofje met veel beweeglijkheid.  Zelfs wat transparantie is gewenst, maar dat had ik niet liggen in mijn stofvoorraad.  Ik vond een dun katoentje met een bloemenpatroon dat ietwat doorzichtig is maar niet te zodat ik er geen topje extra onder hoef te dragen.  Ook dit Fibremood patroon zit snel en eenvoudig in elkaar.









Qua aanpassing valt het ook heus mee.  Ik verlengde het alleen maar.  Dit is een blouse om op een high waist broek of rok te dragen, dus hij valt kort.  Ik verlengde het lijfje zodat ik het in mijn high waist broek kan stoppen.




Fibremood 9 is uit en ik kan je verzekeren dat het een leuke editie is.




Wist je dat Fibremood in deze coronatijden een Sew Along organiseert elke donderdag?  Samen hetzelfde patroontje naaien terwijl Fibremood live uitzendt op Instagram.  Zeker een aanrader!  En het patroon is dan nog gratis te downloaden ook.

Hou jullie goed!

Klik hier voor de patronen van Fibremood 9



2 opmerkingen:

  1. Schitterende blouse! Mooie halslijn, hou ik van!
    Dank je, dat je zegt dat iets langer wel prettig is als je de blouse in je broek of rok wilt dragen.

    Groetjes, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Ik lees graag jouw reactie!