vrijdag 15 juni 2018

Tintin short/broek van Irismaypatternsmet give away

Je zag 'm misschien in een andere post al veschijnen.  Het gele shortje onder het ijsjestopje van Sansahash.
Ik kreeg al vraag naar het patroon van het shortje  en vandaag mag ik het jullie vertellen!  Het is een nieuw patroontje van Irismaypatterns: TINTIN SHORT/BROEK


Wat ben ik fan van dat shortje!  En hoe toevallig vond ik in de -te verkopen doos- dit stofje dat perfect past bij het topje.

Er zijn verschillende opties mogelijk en ruim aanbod aan maten met het Tintin patroon.Ik maakte maat 122 voor mijn dochter die confectie 128-134 draagt.  Het past prima, zonder aanpassingen.  De ruffles en de gefronste tailleband zijn mijn absolute favoriet.Ik naaide de ruffles in maar in tegenstelling tot wat het patroon zei, draaide ik de naadwaarde weg van de ruffles waardoor er een vals biesje ontstaat.  De ruffles dubbelde ik ook.
Het lintje staat er perfect bij maar mijn dochter wordt er ambetant van als het telkens los en vast moet bij een toiletbezoek.  Ik naaide achteraan mijn label er op.

Wil je het Tintin patroontje winnen, ga dan mijn Instagram account en volg de volgende instructies voor de give-away:
1) Volg @stannel78
2) Volg @irismaypatterns
3) tag 2 vrienden

Je kan dus alleen meedoen via mijn instagramaccount.  Alle namen worden samen in het potje gegooid met alle andere namen van de give aways en daaruit worden 6 winnaar getrokken.  Meedoen bij de andere deelnemers van de blogtour is dus een slimme zet!  De weggeefactie duurt tot het einde van de blogtour 20/6.

Het patroon is hier te koop!


10 opmerkingen:

 1. Super leuke outfit! Die gele stof is prachtig!
  Zou Fien ook mooi in zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh deze met ruffles is ook al zo knap! Ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie outfit! Dankjewel om het patroontje mee uit te testen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie outfit! Het shortje met de ruffles is inderdaad een heel toffe variant. Het ijsjestopje staat er super bij! Deze zal wel een zomerse favoriet worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi. Prachtige stoffenkeuze.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik lees graag jouw reactie!