maandag 28 november 2016

Bloggers for life 2016 #21

Iedereen van jullie kent ondertussen Music for life van Studio Brussel.  Vorig jaar droegen we als groep bloggers ons steentje bij en werd 'Bloggers for life' geboren. Het initiatief komt kwam van Khadetjes en Liesewiezewoes en ik ga al direct beginnen met hen te bedanken voor hun belangeloze inzet.  Een gemeende merci!

Maar natuurlijk moeten er nog centjes in de lade komen.  Je kan ons steunen door lotjes te kopen. Daarenboven maak je via die lotjes ook nog eens kans om een zelfgemaakt artikel te winnen.  Twee weken lang zijn al prachtcreaties gepasseerd.  Nu zijn we beland in week 3 en stel ik mijn maaksel voor Music For Life aan jullie voor.

Het doel dat we steunen is vzw Altijd Vrouw en staat hier beschreven.

Vorig jaar maakte ik mijn Louisa hack jasje.

#BFL2016 zal het jaar van de tas worden voor mij.  Ik maakte een grote tas.Je zou hem onder de noemer 'strandtas' kunnen plaatsen, maar ik noem hem liever een 'carry-all' tas.  Door een eenvoudig gebruik van drukknopen kun je de tas optisch verkleinen.


De hengsels zijn lang genoeg waardoor je ze zowel recht op je schouders als gekruist over je schouders kan dragen.  Handig voor op de fiets of als je handen vol kinderen hangen...
En ik vond de tas wat leeg, dus stopte ik er wat extra gezelligheid in...Wil je onze actie gewoon steunen of wil je absoluut deze tas bemachtigen, aarzal dan niet en ga over tot actie!

Hieronder vind je de uitleg over de veiling van mijn tas.  Het is heel belangrijk dat je alles juist uitvoert en dus ook eerst leest 😊:


1. Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag. U kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op ons rekeningnummer BE69 3770 2596 1378, voor zoveel lotjes als u zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.

2. Elke lotje kost 2 euro

3. Per stuk waar u lotjes voor koopt graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. vb.: U wil voor stuk 1 graag 3 lotjes kopen en voor stuk 5 graag 2 lotjes. Dan heeft u een overschrijving voor stuk 1 van 6 euro én een overschrijving voor stuk 5 van 4 euro.

 4. Er wordt geen cash geld aangenomen gezien wij geen kassa hebben en de deelnemende blogsters her en der over het land zijn verspreid. Wilt u een lotje, gelieve u te registreren via het formulier en daarna over te schrijven op onze rekening.

5. Per overschrijving graag de volledige en juiste vermelding in de mededeling. U kan deze gegevens vinden op de blog van de maakster van het stuk in kwestie.

 6. U dient op de blog van de maakster van het stuk waar u lotjes voor koopt ook het formulier in te vullen zodat wij over uw gegevens beschikken  om u te contacteren bij winst. Wij vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie in dat formulier is een geldige deelname! het formulier is telkens actief van maandag tot vrijdag middernacht!

7. De centjes schrijft u over op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en enkel op dit nummer!

 8. Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit allemaal om de doelen te steunen. Daarom hebben wij graag dat u het volgende in het hoofd houdt:
Het betreft hier allemaal handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. Dat is een winkelstuk ook niet. Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los. Niemand is perfect. Gelieve dan ook een beetje menselijkheid te tonen en achteraf niet te klagen over uw eventueel gewonnen stuk of moeilijk te doen wat betreft de verzending van uw stuk. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!

 9. Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wenst u vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar indien u dan wint vragen wij u de verzendkosten zelf te dragen.

 10. De trekking gaat door op 16 december. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpagina bekend gemaakt!


In een notendop:
Wil je graag een kans maken op mijn Carry All-tas.  Dan kan je dus lotjes kopen.  Eén lotje kost 2 euro.  Vul onderstaand formulier in, betaal je lotjes op het rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 met de correcte vermelding:

21 (nummer van dit veilingsstuk) – jouw naam – jouw voornaam – aantal lotjes
VEILINGWEEK 3:
21:  http://stannel.blogspot.com/2016/11/bloggers-for-life-2016-21.html

22:  http://emmaenmona.blogspot.be/2016/11/bloggers-for-life-editie-2016-mijn.html

23:  http://www.blog-zonen09.be/zonen-09/bloggers-for-life-de-lars-parka/

24:  http://myminniemie.blogspot.com/2016/11/cuteness-for-bloggers-for-life.html

25:  http://theneedleofchoice.blogspot.be/2016/11/cactussen-voor-bloggers-for-life.html

26:  http://kinnekescloots.blogspot.be/2016/11/iemand-een-taske-winterwarmte.html

27:  http://dezussen.blogspot.be/2016/11/kurkleren-koffer-met-n-touch-of-gold.html

28:  http://querida-jotixa.blogspot.com/2016/11/bloggers-for-life-2016-een-kleine-moeite.html

29:  http://sopoposew.blogspot.com/2016/11/bloggers-for-life-custom-made-dress-for.html

30:  http://liezewiezewoes.blogspot.com/2016/11/bloggers-for-life-jaskesfestival.html

31:  https://ptitsmonstres.wordpress.com/2016/11/28/bloggers-for-life-a-fluffy-rigel-bomber/


4 opmerkingen:

Ik lees graag jouw reactie!