donderdag 22 mei 2014

Karen Stempels en haar uitzet

U kent haar beslist.  Karen Stempels oftewel Karen Vandelaer.  Een creatieve duizendpoot die vooral bekend is om haar wondermooie stempels. 

Ik volg haar blog al een tijdje. En deze keer deed ze een oproep:  Karen gaat in het najaar met haar vriend samenwonen in een eigen stekje.  En dan is het tijd op uw uitzet te vergroten natuurlijk.  Daarom zocht ze creatieve mensen om mee te ruilen.

Ik droomde stiekem en al lang van een eigen stempel maar op één of andere manier kwam het er maar niet van om eentje te bestellen.  Nu greep ik mijn kans en mailde Karen. 

Ze stelde voor om ovenwanten voor haar  te maken.  'Een leuke uitdaging', dacht ik, want dat had ik nog nooit gemaakt.


Ik zocht op internet en kwam (natuurlijk) bij Pinterest terecht. 

Ik maakte een grote ovenwant die ideaal is om ovenschotels te hanteren. Het idee haalde ik van deze blog.En bij een koppeltje met een eigen stekje, staat de liefde centraal.  Ik kon het niet laten twee ovenwanten in de vorm van een hart te maken.  Het idee haalde ik hier. In tegenstelling tot de tutorial wou ik de randen afwerken met biais.  Geen eenvoudige taak om dat mooi afgewerkt te krijgen in het hoekje van het hartje. Maar na wat trial and error lukte het wel (redelijk).

En wat ben ik gelukkig toen Karen liet weten dat ze ze super vond.  Stof: Eén van mijn eerste stofjes van bij Bambiblauw
Tussenvoering: Thermolam van bij Hexagoon en dampkapdoek
 
En nog meer: Ik ben overgelukkig met mijn stempel!
 
 
Veel succes, Karen!
 
 

14 opmerkingen:

 1. Tof tof tof ! En meteen twee mensen happy !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, dat heb jij knap gemaakt, wil ik zeker ook eens proberen. Zal oor groot verlof zijn. en een leuke stempel kreeg je in de plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Dat stofje heb ik zelf ook nog liggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, dat moet ik al járen doen! Heb zelfs de vuile en oude ovenwanten al weggegooid omdat ik dacht dat ik er dan sneller aan zou beginnen, maar dat blijkt niet te helpen. Nu gebruik ik gewoon een keukenhanddoek ;-). Ze zijn echt heel mooi! Die linkjes ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n toffe vrolijke ovenwanten! Ge zou er zo zin van krijgen om iets te bakken. Een schone ruil, me dunkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit zijn super mooie ovenwanten,bijna te mooi om te gebruiken!Ik ga de link ook opslaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik lees graag jouw reactie!