zaterdag 11 mei 2013

Vroeg dag

Vandaag Stans verjaardagsfeestje.  We hadden het feest een weekje uitgesteld omwille van het communiefeest van Seppe, mijn metekindje. 


Aangezien Nel besliste om van 5.30u haar ochtenduur te maken, zijn we alvast begonnen aan het snijden van de groentjes.

Gisterenavond maakte ik nog een pamperzakje met het tafelzeilstofje dat ik kocht op het stoffenspectakel in Mechelen.  Vreemd genoeg stikte mijn machine de velcro deze keer zonder problemen.  Het ligt duidelijk aan wat je onder je naaimachine legt.  Ik stikte voor de eerste keer ook mijn zwart labeltje met gouden en zilveren details.  Ben er zeer tevreden over, alleen bij dit labeltje is het knopje erop mislukt, vind ik.

Ik wou eens een contrasterende kleur van garen op de biais.  Met een klein hartje en mijn neus gedrukt tegen de machine, stikte ik het donkerblauw garen op die felle biais.  Het kan beter, zegt de perfectionist in mij. 
 
 
Ik maakt in opdracht voor een kennis opnieuw het pennenzakje van vorig blogbericht...
 
 
en twee tissuedooshoezen voor een kennis met een liefde voor felle kleurtjes en bloemetjes.
 
 
Even een blogvraagje:  Soms kan ik afbeeldingen vergroten door op de afbeelding te klikken en dan kan ik klein, midden, groot en extra groot kiezen.  Soms kan ik dat niet en zal de foto enkel vergroten als je erop klikt in je blog en dan opent die in een nieuw venster.  Hoe kan ik voor het eerste kiezen?  Ik bewerk mijn foto's in picasa.
 
 
Reminder: Mijn give-away loopt nog steeds!
 4 opmerkingen:

 1. Hallo, vroege vogel! Een spetterend verjaardagsfeest voor Stan! Hopelijk mooi weer! (Hier regent het dat het giet).
  Dat probleem met de foto's heb ik nog niet gehad, tot nog toe heb ik ook mijn foto's nog nooit bewerkt).
  Die pennenzak vind ik supermooi! Dat stofje aan de buitenkant met de gele voering!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! En ik vind die biais toch al vree goed gedaan hoor! Dat van die foto's kan ik je helaas niet bij helpen! Bij mij kan ik steeds het formaat aanpassen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie stofjes en leuke projectjes! Voor je fotoprobleem heb ik niet meteen een pasklaar antwoord. Ik bewerk o.a. met Picasa, maar publiceer met Flickr. En dat geeft tot nu toe geen problemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Foto's kan ik niet helpen ... wel mooi wat je gemaakt hebt!
  Pennenzakjes zijn heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik lees graag jouw reactie!